COVID-19 ELLENI VÉDŐOLTÁS IDŐPONTRA VALÓ REGISZTRÁCIÓJA

Tekintettel arra hogy mostantól folyamatosan igen nagy számú s tipusú vakcina érkezik hazánkba április 25-től belépünk a tömeges oltási szakaszba. Ez azt jelenti hogy nemcsak a háziorvoson keresztül lehet innentől védőoltáshoz jutni hanem az EESZT Lakossági Portálján most már lehetőségük nyílik a regisztrált személyeknek, azaz Önöknek is személyesen hogy időpontot foglaljanak oltópontra a COVID-19 elleni védőoltás felvételére. Ez a lehetőség nagyban megkönnyíti az oltás körüli szervezést.

Az elérhetőséget az alábbi linken találják meg, ahol beregisztrálhatnak már. Szeretném felhívni a figyelmét arra hogy ezt már Ön is, háziorvostól függetlenül megteheti a lakossági oltásfoglaló rendszeren keresztül.Ez egy nagyon egyszerű oldal, be kell írni a TAJ számát, születési dátumát majd kiválasztani melyik vakcinát szeretné. 

Az összes megye s az összes oltópont benne van amit szintén ki lehet választani melyik Önhöz a  legközelebbi oltópont ahol beadatná. Praxisunkhoz közeli oltőpontok :Szigetvár, Nagyatád, Kaposvár. Ezek után már csak annyi a dolga hogy rákattint a jelentkezem gombra az Önnek megfelelő időpontban!Javaslom eme oldal használatát hogy minél előbb oltáshoz jussanak. Elképzelhető hogy aki nemrég regisztrált azt a rendszer még nem engedi be de próbálják meg többször. 

A lakossági oltásfoglaló oldal címe:(az egyéni idpőpontfoglalás gombra kell rákattintani):

https://www.eeszt.gov.hu/hu/nyito-oldal